€75,-

Meridian Flush

Alle Meridian Flushes werken aan het verwijderen van geblokkeerde & vastgelopen energieën uit de meridianen.

Meridian Flush kenmerkt zich door eenvoud en is een krachtig hulpmiddel. Meridian Flush is gemakkelijk in gebruik en, na de inwijding, activeer je het opnieuw en opnieuw door middel van intentie.

 

Flush 1 zal het meridiaan stelsel opschonen voor de duur van 1,5 uur tot 3 uur.

Flush 2 zal het meridiaan stelsel voor 2 tot 7 uur opschonen

Flush 3 Loslaten van het verleden, biedt een zeer zachte reiniging van het energiesysteem met als specifiek doel dat oude kwesties/problemen uit het verleden worden losgelaten.

Flush 4 Omhelzen van het heden. In tegenstelling tot de zachte energie van Meridian Flush 3 is Flush 4 een sterke, sprankelende energie die wakker maakt en je energieker laat voelen.

Flush 5 Werkt op de yang of de mannelijke energie.
Actief
Energiek
Krachtig
Assertief
Leidinggevend
Doorslaggevend/ beslissend
Flush 6 Werkt op de yin of vrouwelijke energie.
Passief
Ontvankelijk
Verzorgend
Zacht
Aanvaardend
Flush 7 Werkt om inzicht te brengen. Inzicht kan een zeer krachtig geestelijk cadeau zijn dat ons in staat stelt om beter door het leven te navigeren.

Flush 8 Brengt de energie van inspiratie. De ‘goddelijke invloed’ is de oproep van spirit om kleine aards gebonden zorgen te overstijgen en de geest te verheffen om zich te concentreren op de meer hogere idealen en bezigheden.

Flush 9 Werkt aan het loslaten van weerstand. Het belangrijk om de energetische weerstand vrij te maken voor onze fysieke gezondheid en welzijn. Maar ook om emotionele weerstand los te laten.

Flush 10 Brengt de energie van de flow. Het brengt nieuwe positieve energie in de meridianen in. Het fungeert als een smeermiddel om alle verkalkte oude energieën op te lossen en verse, nieuwe energieën binnen te brengen.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je de Meridian Flush level 1 t/m 10 ontvangen?
Vul dan het inschrijfformulier in en ik neem contact met je op.
Je ontvangt 10 afstandsbehandelingen, Nederlandstalige handleiding en een certificaat via email.

 

Heb jij Reiki Level 2?

Je kunt het zowel hands-on als via een afstandsbehandeling gebruiken. Het is een uitstekende aanvulling op Reiki.
Heb jij Reiki level 2 en wil je ook mensen gaan inwijden in The Meridian Flush?

Dan ontvang ik graag van jou een kopie van je certificaat. Daarna ontvang jij eerst jouw eigen inwijdingen op afstand, certificaat en krijg jij de originele Engelse handleidingen zodat jij ook de Meridian Flushes kunt gaan doorgeven en mensen kunt gaan inwijden. De kosten zijn €150

Inschrijving Flush

Inschrijving Flush

Sending