€75,-

Meridian Flush

Alle Meridian Flushes werken aan het verwijderen van geblokkeerde & vastgelopen energieën uit de meridianen.

Meridian Flush kenmerkt zich door eenvoud en is een krachtig hulpmiddel. Meridian Flush is gemakkelijk in gebruik en je activeert het door middel van intentie. Je kunt het zowel hands-on als via een afstandsbehandeling gebruiken. Het is een uitstekende aanvulling op Reiki of ieder ander helend energiesysteem.

Het is mogelijk om de Meridian Flush als één pakket te ontvangen (level 1 t/m 10 ).

Meridian Flush 1 & 2 

De Meridian Flush 1 & 2 is werkzaam in de meridianen. Ze verwijdert daar eventuele negatieve energie en ruimt blokkades op, zodat er weer harmonie en evenwicht ontstaat. Hierdoor zal de energie doorstroom en -toevoer verbeteren. Meridianen zijn energiebanen die in het lichaam lopen.
Flush 1: 
Meridian Flush 1 duurt 1 tot 5 uur en eenmaal geactiveerd zal het automatisch het meridiaan stelsel opschonen. Je kunt de Meridian Flush bij jezelf activeren, maar ook bij anderen.
Flush 2:
Meridian Flush 2 duurt 2 tot 7 uur. De energie hiervan is sterker en hierdoor zal de opschoning effectiever zijn. Na activatie zal het automatisch het meridiaan stelsel voor 2 tot 7 uur opschonen. Ook hier kun je bij jezelf én bij anderen de Meridian Flush activeren. Tevens kun je na het ontvangen van level 2 ook zelf inwijdingen geven in Meridian Flush mits je Reiki graad 2 hebt.

Meridian Flush 3 & 4

Flush 3:
Loslaten van het verleden
Meridian Flush 3 biedt een zeer zachte reiniging van het energiesysteem met als specifiek doel dat oude kwesties/problemen uit het verleden worden losgelaten. Het kan zijn dat Meridian Flush 3 je waarschijnlijk geen gevoel van een spetterend vuurwerk geeft. Het werkt subtiel op een heel diep niveau, om oud zeer uit het verleden, emotionele problemen, oude blokkades die we hardnekkig vasthouden los te laten.
Flush 4:
Omhelzen van het heden
In tegenstelling tot de zachte energie van Meridian Flush 3 is de Meridian Flush 4 een sterke, sprankelende energie die wakker maakt en je energieker laat voelen. Dit is het soort energie dat je overal een tintelend gevoel geeft als het werkzaam is. Deze flush wordt gebruikt om de energieën op te ruimen die door Meridian Flush 3 zijn losgemaakt. Het wordt ook gebruikt om je energetische systeem te sterken en verbind je met jouw ziel, zodat je in harmonie met het heden kunt zijn. Meridian Flush 4 brengt ons in het heden. Het brengt ons vreugdevolle energie dat gebruikt kan worden op ieder moment.

Meridian Flush 5 & 6

Flush 5
Werkt op de yang of de mannelijke energie.
Deze energie wordt van oudsher in verband gebracht met de volgende eigenschappen:
Actief
Energiek
Krachtig
Assertief
Leidinggevend
Doorslaggevend/ beslissend
Flush 6
Werkt op de yin of vrouwelijke energie.
Deze energie wordt vaak omschreven als:
Passief
Ontvankelijk
Verzorgend
Zacht
Aanvaardend

Meridian Flush 7 & 8

Iedere Meridian Flush zal werken aan het verwijderen van de vastgelopen energie uit de meridianen, welke het fysieke lichaam zal helpen volgens de Chinese geneeskunde.

De Meridian Flush 7 en 8 zullen ook helen op een meer esoterisch niveau, om het individu af te stemmen op hun innerlijke vonk, om inzicht en inspiratie te geven.

Deze twee flushes kunnen een verhoogde helderheid, vreugde en hoop voor een betere toekomst brengen.

 

Flush 7
Werkt om inzicht te brengen.

Inzicht is de toestand dat men iets begrijpt of als men snapt hoe iets in elkaar zit. Het is een vorm van zelfbewustzijn; hoe iemand ergens naar kijkt.

Inzicht kan een zeer krachtig geestelijk cadeau zijn dat ons in staat stelt om beter door het leven te navigeren.Door inzichtelijk te maken, zijn we meer uitgerust om geestelijk te groeien en te reageren op de uitdagingen van het leven. We worden afgestemd op de waarheid en hebben de onderscheiding om door het soms verwarrende water van het leven te navigeren.

 

 

Flush 8
Brengt de energie van inspiratie.

Een van de definities van inspiratie volgens dictionary.com is: een goddelijke invloed die direct en onmiddellijk op de geest of ziel wordt uitgeoefend.

De ‘goddelijke invloed’ is de oproep van spirit om kleine aards gebonden zorgen te overstijgen en de geest te verheffen om zich te concentreren op de meer hogere idealen en bezigheden. Inspiratie brengt ons kunst, muziek, en creativiteit. En wat is de kracht die ons inspireert? Dat is, natuurlijk, liefde. In combinatie met inzicht kan inspiratie ons voorzien van diepgaande, nieuwe richtingen voor ons leven.

 

Meridian Flush level 9 & 10

Meridian Flush level 9 & 10 helpen bij het loslaten van weerstand en verbinden het individu met de “flow” van het leven.

Meridian Flushes 9 & 10 zijn een vervolg van de Meridian Flush serie, maar het is niet noodzakelijk dat je de eerste acht Flushes hebt ontvangen. Je kunt deze energieën ontvangen of delen, ongeacht men gebruik heeft gemaakt van de vorige Meridian Flushes.

Iedere Meridian Flush zal werken aan het verwijderen van de vastgelopen energie uit de meridianen, welke het fysieke lichaam zal helpen volgens de Chinese geneeskunde.

De Meridian Flush level 9 & 10 werken daarnaast ook specifiek op een spiritueel niveau om de ontvankelijkheid voor het positieve in het leven te vergroten. Dit wordt gedaan door loslaten van datgene waaraan we vast zitten en het toelaten van het binnenkomen van een stroom van nieuwe energie. Deze twee flushes kunnen zeer behulpzaam zijn bij het creëren van positieve verschuivingen en vooruitgang, vooral bij het eerder “vast” zitten in het leven.

 

Flush 9
Werkt aan het loslaten van weerstand.

Onze fysieke lichamen hebben levenskracht energie of Chi nodig om goed te functioneren. In traditionele Chinese geneeskunde wordt aangenomen dat wanneer de Chi in de meridianen vast zit, er fysieke ziekte kan optreden. Zo is het belangrijk om de energetische weerstand vrij te maken voor onze fysieke gezondheid en welzijn.

Het is ook goed om emotionele weerstand los te laten. Vaak weerstaan we, meestal uit angst, datgene dat het beste voor ons is. Soms creëren we ook meer wrijving dan nodig is voor onze weerstand. Daarbij maken we ons leven moeilijker dan ze hoeft te zijn.

Bijvoorbeeld; je moet studeren voor een examen, maar je hebt besloten dat je het haat om te studeren. Je verzet je de weken voorafgaand aan het examen, om de nacht voor het examen het voor het eerst te gaan proberen. Je score is hierdoor niet zo goed als dat je zou kunnen hebben, en uiteindelijk voel je meer miserabel dan je wellicht had gevoeld als je je weerstand had losgelaten om te gaan studeren.

Sommige weerstand kan positief zijn. Je kunt fysieke kracht opbouwen met weerstandtraining, en politieke weerstand als een beweging voor verandering kan ook zeer krachtig zijn. Het is echter ook goed om na te denken over wanneer en waar te verzetten, om positief te reageren, in plaats van op een reactieve manier. De Meridian Flush 9 zal, indien van toepassing, negatieve weerstand vrijmaken.

 

Flush 10
Brengt de energie van de flow.

De flow gaat, natuurlijk, gemakkelijker zonder weerstand. Een rivier met een dam kan niet stromen, en kan hierdoor een stilstaand zwembad worden. Door de dam te verwijderen (de weerstand vrij te maken) kan de rivier weer stromen.

Hetzelfde geldt voor onze Chi. Als deze niet goed stroomt, dan kunnen we ziekte in het lichaam en de geest ervaren.

Door negatieve weerstand in ons leven te verwijderen, kunnen we meer ‘flow’ ervaren. Flow laat zich zien als de perfecte kansen, verbindingen, en mensen die op het juiste moment in je leven komen. Flow is als je dat inspirerende idee krijgt, het creatieve ‘aha’ moment. Flow is leven in een stroom waar de dingen die je nodig hebt in je leven komen wanneer je ze nodig hebt, en datgene wat nodig is om te verdwijnen vanzelf verdwijnt, zonder stress of strijd.

Meridian Flush 10 helpt deze kwaliteit van “flow” in ons leven te brengen. Het brengt nieuwe positieve energie in de meridianen in. Het fungeert als een spiritueel smeermiddel om alle verkalkte oude energieën op te lossen en verse, nieuwe energieën binnen te brengen. Het stelt ons in staat om meer vreedzame, productieve, en meer gemakkelijke levens te leven.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je de Meridian Flush level 1 t/m 10 ontvangen? Vul dan het inschrijfformulier in en ik neem contact met je op.

Je ontvangt 10 afstandsbehandelingen, de originele Engelstalige handleidingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via email.

Heb jij Reiki Level 2?

Dan ontvang jij eerst jouw eigen inwijdingen op afstand en certificaat.
Daarna krijg jij de handleidingen zodat jij ook de Meridian Flushes kunt gaan doorgeven en mensen kunt gaan inwijden.

Inschrijving Flush

Inschrijving Flush

Sending