Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HEAL de documataire

28 augustus 2019 @ 20:00 - 22:00

€7

De documentaire HEAL is er één die je niet in koude kleren gaat zitten. Het is een film die ingaat op de krachten van je mind, want die is tot veel meer in staat dan waar je je in eerste instantie bewust van bent.

‘Change your mind. Change your body. Change your life.’

Met deze slogan wordt in een notendop uitgelegd waar de documentaire over gaat. In de film zie je hoe director Kelly Noonan Gores op onderzoek uitgaat in de spirituele én medische wereld om ons de genezende krachten van de geest te laten zien.

 

De kracht van de geest

Wat in de docu goed naar voren komt, zijn de grote krachten die onze geest heeft op ons eigen welzijn. En dan niet alleen op het sturen van je eigen gedachtes in de zin van mindfulness en meditatie, maar ook op je lichaam. Dit wordt uiteengezet door de briljante geesten van spirituele leiders en wetenschappers, maar ook aan de hand van echte verhalen van “gewone” mensen die door het veranderen van hun mindset zichzelf hebben genezen. Het is een reële docu met niet louter Halleluja verhalen.
Healing is iets wat een heel complex en persoonlijk ding is, maar het hoe en wat van het fenomeen wordt in de docu goed duidelijk. Aan de hand van de inspirerende en boven alles emotionele verhalen leer je hoe healing werkt, wat niet werkt en het waarom.

De documentaire duurt 105 minuten met Nederlandse ondertiteling. Géén pauze.

I.v.m. de beperkte aantal plaatsen graag jezelf aanmelden
Je mag bij binnenkomst betalen inclusief onbeperkt koffie en thee

Inloop vanaf 19.30 uur

 

 

Gegevens

Datum:
28 augustus 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7
Evenement Tags:
,

Locatie

De Kosterij
Kerkenhofstraat 5a
Ressen bij Bemmel, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14940203