Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

workshop Volg je hart!

3 oktober 2015 @ 10:00 - 16:00

€89,95

Deze workshop is voor iedereen die zin heeft in een leuke, originele, inspirerende dag voor zichzelf!
We werken aan de hand van jouw persoonlijke profiel vanuit de Maya-astrologie en we gaan aan de slag met jouw persoonlijke energetische systeem.

Op 3 oktober leven we volgens de Mayakalender in het blauwe nacht pad. Het pad van het ontdekken van al je unieke mogelijkheden! De blauwe nacht gaat over luisteren naar je intuïtie, je innerlijke stem en op toon 1 vandaag gaat het ook over nieuwe dingen doen en ontdekken. Dit is een dan ook een heerlijke dag om eens stil te staan bij jezelf, jouw wensen en verlangens en alle mogelijkheden die jij in je hebt.

Zeggen deze woorden je helemaal niets? Maar ben je wel nieuwsgierig? Doe dan gewoon mee!

Deze dag richten we ons op ons hartsverlangen. Wat wil je nou echt, waar word je door gedreven, waar gaat je hart sneller van kloppen? Misschien houdt je iets nog tegen, durf je niet zo groot te wensen of sta je eigenlijk nooit zo stil bij je eigen verlangens?
Je gaat hiermee op drie verschillende manieren aan de slag:

1. De Mayakalender

In de ochtend staat de vraag centraal: wat beweegt mij, hoe kan ik mijn hart volgen, wat houdt mij tegen?
Je krijgt je eigen persoonlijke mini-mayaprofiel t.w.v €30. Daarin staat welk zegel bij jouw hartsverlangen hoort. Daar gaan we mee aan de slag op verschillende manieren en in oefeningen ga je ontdekken hoe dat bij jou werkt en hoe je dat zegel voor jezelf in kunt zetten en kunt laten werken.

2. Wensen en verlangens

In de middag maak je je eigen wensenkaart en word er nog meer duidelijk over wat er al in beweging is gebracht en wat zich nog aandient. Een leuke, beetje creatieve manier om je onderbewuste aan het werk te zetten. Je hoeft niet creatief te zijn om dit te kunnen doen, hoor.
Iedereen kan het!

3. Werken met je eigen energie

Soms kunnen emoties, heel oude maar ook recente, je in de weg staan om goed bij je hartsverlangen te komen. En waar emoties zitten kunnen er helaas geen nieuwe, leuke ervaringen bij.
We gaan een bijzondere meditatie toepassen waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben en kunt gebruiken.

Maar het word ook zeker een leuke dag met luchtigheid en ontspanning. Deze dag wordt mede georganiseerd door Ingrid Janssen, psycholoog en Maya-astroloog

Gegevens

Datum:
3 oktober 2015
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€89,95

Organisator

Ingrid Janssen
E-mail
informatie@emotivo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Kosterij
Kerkenhofstraat 5a
Ressen bij Bemmel, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-14940203