Dorris Vlas

Dorris Vlas

Trainer en Ontwikkellings-coach / Eleonore EQuus

“Ik ben gister verrast door de bedrijfsnaamanalyse van Manon Spaan Energetisch management, helemaal gaaf! Super dankbaar voor, dankjewel . Ik ben er bijzonder blij mee!”

Sabine de Bruijn

Sabine de Bruijn

Trainer / Dat is de vraag! Menselijk zakendoen

“Pooh! Een aantal maanden geleden kreeg ik mijn naamanalyse. Ik weet niet wat me nu allemaal overkomt, maar ontzettend veel dingen die Manon voorspelde/vertelde …zijn aan het gebeuren! Het geeft me een fijn houvast, het geeft me richting en het geeft me ook een mooie inkijk in mijn persoonlijke groei, alvorens deze daadwerkelijk te ervaren. Ik vind het geweldig en raad het iedereen aan omdat het hele heldere en fijne inzichten geeft!”

Alexa Pluim

Alexa Pluim

Designer / Web en Logo.nl

“Manon, jij bent een KEI! Ik mocht een bedrijfsnaamanalyse van jou in ontvangst nemen en ik ben flabbergasted! What’s is a name… mijn bedrijfsnaam is 7 jaar geleden puur praktisch bedacht en wonder boven wonder was de domeinnaam nog vrij. Het dekt gewoon de lading, dacht ik. Dat er nog diepere lagen onder zitten en een heel verhaal vertelt was voor mij een compleet nieuwe ervaring. Onzeker of de toevoeging ‘.nl’ nog paste bij mijn bedrijfsnaam wachtte ik de naamanalyse af. En wat bleek? Nog steeds een schot in de roos! Past bij mij. Van hier uit kan ik weer verder groeien en leer ik mijn bedrijf steeds beter kennen. Ik ben nu extra trots op mijn bedrijfsnaam en dat voelt goed. Heel blij met jouw uitgebreide mondelinge toelichting, het geeft de naamanalyse de finishing touch. Dankjewel voor de waardevolle inzichten, Manon!”

Mirjam de Nooij-Wittenberg

Mirjam de Nooij-Wittenberg

communicatiespecialist / Buro Sprint

“Ha Manon, je verhaal/analyse dat je hebt gemaakt krijgt vorm. Enorm treffend zeg. Ik zit inderdaad in een transformatie en daarmee mijn bedrijf ook. Ik ben er uit wat mij te doen staat. Zo gaaf…. En je visie is helemaal tot z’n recht gekomen. Heel tof zeg. Dank je wel.”