€175,-

Reiki level 1

Reiki is een prachtige en zachte vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen. Iedereen heeft de kracht in zich deze energie te gebruiken en te geven.


Bij de Eerste Reiki cursus ligt de nadruk op het behandelen van het lichaam, het fysieke deel van jezelf en van de ander. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld.  Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost.
Het doorgeven van helende energie oftewel Reiki gaat doormiddel van handoplegging. De geschiedenis van Reiki wordt verteld, hierbij horen ook de vijf Beginselen van Reiki zoals die destijds door Mikao Usui zijn opgesteld.
Dr. Mikao Usui gaf de Japanse naam aan universele levensenergie. Niet om iets nieuws te creëren, maar om uitdrukking te geven aan de vorm waarin hij deze universele levensenergie aan de wereld wilde presenteren.

Je ontvangt de 4 oorspronkelijke Reiki 1-Inwijdingen

Dit is een symbolisch ritueel dat het vrijmaken van de blokkades bewerkstelligt zodat je de Reiki energie kunt ontvangen én doorgeven.
Het zorgt er voor dat de energie vrijuit kan stromen.
Reiki is geen geloof. Het is zeker spiritueel van aard, maar er is geen geloofssysteem voor nodig om Reiki te leren gebruiken.
Het mooie van reiki is dat het werkt, ongeacht of je er in gelooft of niet.

Bemmel 19.30 u tot 22.00 u

20, 27 augustus en 3 september