€79,-

Workshop Méér Reiki

Tijdens de cursussen en individuele sessies met jullie, ontdekte ik dat er behoefte is aan meer handvatten voor het werken met Reiki.
Veel van jullie hebben niet de “tijd” of het geduld om zichzelf regelmatig te behandelen, en soms ontbreekt ook de inspiratie om de inzichten en gevoelens die tijdens het werken met reiki naar voren komen, een plek te geven en toe te passen in het dagelijkse leven.

 

Deze workshop dient twee doelen;

  • Allereerst wil ik je inspireren en je motiveren om meer uit je reikibehandelingen te halen. Ik wil je nieuwe technieken en oefeningen leren, ik wil je een prachtige meditatie leren die je openstellen voor meer energie en wijsheid “Angel Talk Reiki”. Deze ontvang je ook na afloop in je mailbox.
  • Ten tweede wil ik je helpen bij het praktisch neerzetten van je reiki in jouw wereld, zodat je alle kracht en inzicht toe past in je leven, constant en zonder twijfel.
    De oefeningen in deze workshop zijn bedoeld voor Reiki 1 én 2. Sommige oefeningen hebben een extra verdieping voor Reiki 2 , door het gebruik van de Reikisymbolen. Deze technieken en oefeningen zal ik duidelijk extra instructies geven voor het gebruik van de symbolen.

 

 

Dit gaan we doen

 

• Je leert de Angel Talk Reiki. Dit is een 18 minuten durende meditatie met de engelen en de stroom van Reiki. Deze prachtige healing-meditatie ontvang je ook na afloop in je mailbox.

• Een oefening die reinigt, ontgift en de zuiverheid in jezelf naar boven haalt en gebruik maakt van een speciale handpositie.

• Een methode voor het omzetten van slechte gewoonten of neigingen. Maar ook voor de overdracht van positieve intenties en het beschikbaar stellen van energie om een positief doel te bereiken.

• Een techniek voor het terugdringen van hoge temperatuur, opvliegers en koorts.

• Een ‘energie-zuivering’ of ‘aura smoothing’ oefening die wordt gebruikt om je te ontdoen van de indrukken van mensen, gedachten, emoties, gevoelens, situaties of energie.

• Oefeningen om de beleving van je eigen energie te versterken, en om je te laten inzien dat je een keuze hebt als het gaat om het in je opnemen van energie van anderen.

• Snelle handposities. Een beetje reiki is beter dan helemaal geen reiki ?

NIEUWE DATUM VOLGT