Elke maand geef ik een maand-healing.
Deze healing heeft extra ondersteuning door de energieën die in die maand sterk aanwezig zijn. Zo werken we samen met de natuurlijke energie en ontstaat er een diepgaand proces. Als extra ontvang je €5 korting en een bijpassend cadeautje.

 

Jessica

Jessica

Praktijkmanager

Ik vond het zeer bijzonder. Kan slechts 10% beschrijven van wat ik eigenlijk ervaar tijdens de healing. Er gebeurd zo enorm veel tegelijk.

Kelly

Kelly

MEE-consulente

Ik wil je vertellen dat ik het een hele fijne behandeling vond. Ik vind de ervaring van jouw energie en warmte erg bijzonder. Mijn rug voelde gisteravond gewoon heerlijk warm van binnen. Een heel fijn en opgeruimd gevoel.

 

Mei en Juni

 

De maanden mei en juni zijn verbonden met tot bloei komen. Laten zien wat er al die tijd is gevoed en gekoesterd om de prachtige bloemen te laten ontwaken.

Maar soms zijn er blokkades die dat mooie proces verstoren, ook in jouw lichaam misschien. Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energiebanen opgehoopt hebben kunnen er voor zorgen dat je niet tot bloei komt zoals jij het zou willen. Daarom geef ik als maand healing een klassieke Reiki behandeling. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen.

 

 

Als geschenk bij de maandhealing van mei & juni ontvang je:
Travelsize bodycreme of hair/bodywash van Zechsal twv €4,50.

 

 

 

healing van de maand
60
  • 60 minuten
  • + cadeautje