Elke maand geef ik een maand-healing.
Deze healing heeft extra ondersteuning door de energieën die in die maand sterk aanwezig zijn. Zo werken we samen met de natuurlijke energie en ontstaat er een diepgaand proces. En als extra ontvang je bijpassend cadeautje.

 

Jessica

Jessica

Praktijkmanager

Ik vond het zeer bijzonder. Kan slechts 10% beschrijven van wat ik eigenlijk ervaar tijdens de healing. Er gebeurd zo enorm veel tegelijk.

Kelly

Kelly

MEE-consulente

Ik wil je vertellen dat ik het een hele fijne behandeling vond. Ik vind de ervaring van jouw energie en warmte erg bijzonder. Mijn rug voelde gisteravond gewoon heerlijk warm van binnen. Een heel fijn en opgeruimd gevoel.

 

Maart

 

De maand maart is verbonden met de God Mars oftewel de God van de oorlog. De Romeinen dachten dat het geluk zou brengen om in deze maand een oorlog te starten. Oorlog kun je voeren om macht, dan gaat het letterlijk over de grenzen heen.

 

Als er bij jou over grenzen gegaan word roept dat emoties op als verdriet, onveiligheid en woede. Met die emoties gaan we vaak de strijd aan. De emoties beïnvloeden de organen, maar het is ook belangrijk te bedenken dat ze ook in bepaalde organen ontstaan. Op die manier onderwijnen we onze gezondheid.

 

  • De lever staat in verbinding met boosheid. Je lever kan uitgeput raken op het moment er sprake is van een overmaat aan boosheid of frustratie.
  • De longen staan in verband met verdriet. Als je schrikt of iets je ineens erg raakt houd je letterlijk je adem in. Je longen slaan dan dicht.
  • De dikke darm staat in verband met een gevoel van onveiligheid. Obstipatie kan dan ook wijzen op het feit dat je hetgeen je hebt vast wil houden omdat dat veilig voelt.

In de healing van de maand geven deze drie organen op verschillende manieren een healing. Goed voor je gezondheid in het algemeen maar ook om beter je grenzen te kunnen aangeven en ruimte voor je eigen emoties te maken. Nu kun je op een zachte manier boosheid, verdriet en onveiligheid loslaten.

 

 

Als geschenk bij de maandhealing van maart ontvang je een Flower Of Life raamsticker.

Het symbool van de heilige geometrie, de Levensbloem (Flower of Life) heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al mooie veranderingen te weeg brengen. Ook wordt de levensbloem veel gebruikt om op waterkannen, flessen of glazen te plakken, om water energetisch op te laden.

 

 

healing van de maand
60
  • 60 minuten
  • + cadeautje