Elke maand geef ik een maand-healing.
Deze healing heeft extra ondersteuning door de energieën die in die maand sterk aanwezig zijn. Zo werken we samen met de natuurlijke energie en ontstaat er een diepgaand proces. Als extra ontvang je €5 korting en een bijpassend cadeautje.

 

Jessica

Jessica

Praktijkmanager

Ik vond het zeer bijzonder. Kan slechts 10% beschrijven van wat ik eigenlijk ervaar tijdens de healing. Er gebeurd zo enorm veel tegelijk.

Kelly

Kelly

MEE-consulente

Ik wil je vertellen dat ik het een hele fijne behandeling vond. Ik vind de ervaring van jouw energie en warmte erg bijzonder. Mijn rug voelde gisteravond gewoon heerlijk warm van binnen. Een heel fijn en opgeruimd gevoel.

 

Augustus en september

 

In deze maanden zijn de lavendelvelden zeeën van blauw en paars. Rustgevend en verkoelend.

Lavendel helpt ook op emotioneel gebied. Je kunt je ware gedachten en gevoelens beter uitdrukken omdat je minder onzekerheid ervaart. Lavendel heelt de angst op het gebied van gehoord en gezien te worden. Je hebt Lavendel nodig als je je liever verstopt achter een masker en je ware zelfexpressie blokkeert. Als je je zelf uit dan is het belangrijk dat er verbinding is met je hart en ziel, dat is soms moeilijk.

Lavendel ondersteunt je om de angst en spanning los te laten, zodat je jouw “ware ik” makkelijker kunt laten zien en uiten. Onveiligheid voelen als je jezelf eerlijk uit, is vaak het gevolg van nare ervaringen uit het verleden. Sterke emoties zoals: niet geliefd, niet gehoord en/of onbelangrijk zijn, spelen een grote rol. Lavendel geeft je de moed om emotioneel eerlijk te zijn en je innerlijke gedachten en verlangens te delen. Als je dat leert, zal je je bevrijd voelen en meer onvoorwaardelijke liefde en acceptatie ervaren, van zowel jezelf als anderen.

 

Je ervaart tijdens de healing de 100% biologische lavendel olie van Bergila. Het is een prachtig familiebedrijf in Zuid Tirol dat al decennia lang zelf al hun producten maakt. Tijdens mijn vakantie mocht ik eindelijk een dag meelopen in hun bedrijf. Daar zag ik pas hoe gedreven en streng zij met de kwaliteitseisen omgaan. Heel bijzonder!

 

Als geschenk bij deze maandhealing ontvang je:

Na de behandeling krijg je het flesje 100% biologische lavendel olie t.w.v. €9,50 mee naar huis.

 

 

 

healing van de maand
60
  • 60 minuten
  • + cadeautje