Elke maand geef ik een maand-healing.
Deze healing heeft extra ondersteuning door de energieën die in die maand sterk aanwezig zijn. Zo werken we samen met de natuurlijke energie en ontstaat er een diepgaand proces. Als extra ontvang je €5 korting en een bijpassend cadeautje.

Jessica

Jessica

Praktijkmanager

Ik vond het zeer bijzonder. Kan slechts 10% beschrijven van wat ik eigenlijk ervaar tijdens de healing. Er gebeurd zo enorm veel tegelijk.

Kelly

Kelly

MEE-consulente

Ik wil je vertellen dat ik het een hele fijne behandeling vond. Ik vind de ervaring van jouw energie en warmte erg bijzonder. Mijn rug voelde gisteravond gewoon heerlijk warm van binnen. Een heel fijn en opgeruimd gevoel.

April

In onze organen liggen emoties opgeslagen. Je begrijpt misschien wel dat het energetisch behandelen van een orgaan zowel fysieke als emotionele balans oplevert. Dat betekent dat er deze maand werk aan de winkel is bij onze organen zodat je jezelf weer langzaam kunt voorbereiden op het voorjaar.

Deze organen krijgen speciale aandacht in de healing:

Alvleesklier:    Gebrek aan zelfvertrouwen, afhankelijk, bezorgd
Hart:                Gekwetst, teleurstelling, niet toegeven aan emoties
Lever:              Boosheid, teleurstelling, frustratie, opgekropte emoties
Nieren:             Angst, onzeker, weinig vertrouwen, achterdocht
Blaas:               Besluiteloos, wisselend, ongeduld, bang om anderen te    kwetsen

Het uiten van emoties wordt binnen de Chinese geneeskunst als heel belangrijk gezien, omdat anders je Chi, de levenskracht, kan stagneren. Deze emoties kunnen zich in je organen opslaan om als buffer te dienen, met ziekte als gevolg. En dat willen we nu net voorkomen!

Als geschenk bij deze maandhealing ontvang je:

Een plantaardig en puur natuur Propolis Honing zeepje.

healing van de maand
60
  • 60 minuten
  • + cadeautje