Elke maand geef ik een maand-healing.
Deze healing heeft extra ondersteuning door de energieën die in die maand sterk aanwezig zijn. Zo werken we samen met de natuurlijke energie en ontstaat er een diepgaand proces. Als extra ontvang je €10 korting én een bijpassend cadeautje.

Jessica

Jessica

Praktijkmanager

Ik vond het zeer bijzonder. Kan slechts 10% beschrijven van wat ik eigenlijk ervaar tijdens de healing. Er gebeurd zo enorm veel tegelijk.

Kelly

Kelly

MEE-consulente

Ik wil je vertellen dat ik het een hele fijne behandeling vond. Ik vind de ervaring van jouw energie en warmte erg bijzonder. Mijn rug voelde gisteravond gewoon heerlijk warm van binnen. Een heel fijn en opgeruimd gevoel.

juli en augustus

Deze maand kun je ervaren hoe een healing werkt met de pendel als tool. De pendel wordt vaak gebruikt als hulpmiddel en bevordert genezingsproces omdat het naar onzichtbare energieën zoekt en kan helpen bij het lokaliseren van willekeurige blokkades in energie.

Het in balans houden van iemands chakra is ook mogelijk met de pendel, omdat de pendel de neiging heeft subtiele vibraties op te nemen om het lichaam te zuiveren en balans te brengen tussen lichaam en geest. En kunnen dus helpen pijn te verlichten, zowel emotioneel als fysiek. Door kleinen en grote vortexen te creëren met de pendelen kunnen blokkades verdwijnen en kan extra energie worden toegevoegd op plaatsen waar het nodig is in chakra’s maar ook in de diepere lagen van je aura.
Deze type healing geeft je een opgeruimd gevoel en soort dat er weer doorstroming kan ontstaan zowel fysiek als emotioneel.

  • Bij de maandhealing ontvang je altijd een mooi cadeautje 

 

healing van de maand
55
  • 60 minuten
  • + cadeautje