Elke maand geef ik een maand-healing.
Deze healing heeft extra ondersteuning door de energieën die in die maand sterk aanwezig zijn. Zo werken we samen met de natuurlijke energie en ontstaat er een diepgaand proces. Als extra ontvang je €10 korting én een fijn cadeautje!

Jessica

Jessica

Praktijkmanager

Ik vond het zeer bijzonder. Kan slechts 10% beschrijven van wat ik eigenlijk ervaar tijdens de healing. Er gebeurd zo enorm veel tegelijk.

Kelly

Kelly

MEE-consulente

Ik wil je vertellen dat ik het een hele fijne behandeling vond. Ik vind de ervaring van jouw energie en warmte erg bijzonder. Mijn rug voelde gisteravond gewoon heerlijk warm van binnen. Een heel fijn en opgeruimd gevoel.

December

 

De Meridianen Flush verwijdert negatieve en/of belastende energieën in het lichaam en ruimt eventuele blokkades in de energiebanen op. Hierdoor zal de energie-doorstroom en -toevoer verbeteren.
Eenmaal geactiveerd begint het met automatisch reinigen van je meridianen stelsel en dit gedurende 5 uur.
De energie is intelligent, en het zal blokkades opruimen als het door je meridianen beweegt. Je kunt de energie duidelijk voelen stromen in je lichaam.

Het is echt een opmerkelijke energetische schoonmaak “tool”. Eenmaal geactiveerd begint het met automatisch je meridianen stelsel te reinigen. De energie is intelligent en het maakt blokkades vrij als het door je meridianen beweegt. Je kunt letterlijk voelen hoe de energie door je lichaam en je systeem stroomt

• alle meridianen samen zijn een heleboel spinnenwebben bij elkaar en samen verzorgen ze de energie van heel je lichaam. Hierdoor kun je jezelf genezen wanneer dat nodig is en jezelf in balans houden.

 

  • Bij de maandhealing ontvang je altijd €10 korting én een mooi cadeautje 

 

healing van de maand
55
  • 60 minuten
  • + cadeautje