MIR-Methode

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelf-helingsmethode, ontwikkeld door Mireille Mettes in 2009.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De methode zorgt er voor, dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving en het kost je maar 4 minuten per dag. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch.

 

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. En zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

 

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg onderaan de tekst. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Voor extra ondersteuning kun je je aanmelden voor gratis tips per e-mail op de website van de MIR-Methode.

 

Als erkend MIR-Methode begeleider sta ik voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik er van. Ik ben er getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren. Je kunt een Mir-Methode op maat (MOM) door mij laten maken, deze bevat stappen speciaal voor jou.

 

Niet geloven, gewoon doen

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

 

Dit zijn de 9 stappen;

  1. Zuurgraad optimaliseren
  2. Detox alle toxische belastingen
  3. Vader loskoppelen, moeder loskoppelen
  4. Meridianen zuiveren
  5. Alle tekorten aanvullen
  6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
  7. Basisbehoeften aanvullen
  8. Chakra’s en aura optimaliseren
  9. Missie verduidelijken

Bij (te verwachten) heftige reactie, beginnen met alleen stap 5 & 7 gedurende 2 weken.

 

 

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

er is nog veel meer te vertellen over de

MIR Methode

naar de website MIR Methode

 

MIR Methode op maat
70per uur
  • persoonlijke MIR-stappen