MIR-Methode

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelf-helingsmethode, ontwikkeld door Mireille Mettes in 2009.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De methode zorgt er voor, dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving en het kost je maar 4 minuten per dag. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch.

 

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. En zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

 

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg onderaan de tekst. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Voor extra ondersteuning kun je je aanmelden voor gratis tips per e-mail op de website van de MIR-Methode.

 

Monique

Monique

Accountmanager

“Gaat veel verder dan wat ik al gelezen heb. Hier kan ik wat mee!. Ik raad deze training zeker aan. Het is zeer duidelijk en je kunt er als ouder veel aan hebben”.

Nicole

Nicole

administratief medewerkster

"De kwaliteit van de lessen is hoog. De lessen hebben mij inzicht in de achtergronden van het gedrag van mijn zoon gegeven. Ik snap nu wat er bij hem gebeurt.”

Karin

Karin

leerkracht

"Wat ben ik blij met deze cursus! Eindelijk praktische richtlijnen die mij houvast geven. Niet allen wat ik kan doen maar ook hoe."

Kelly

Kelly

MEE-consulente

Ik wil je vertellen dat ik het een hele fijne behandeling vond. Ik vind de ervaring van jouw energie en warmte erg bijzonder. Mijn rug voelde gisteravond gewoon heerlijk warm van binnen. Een heel fijn en opgeruimd gevoel.

Jessica

Jessica

Praktijkmanager

Ik vond het zeer bijzonder. Kan slechts 10% beschrijven van wat ik eigenlijk ervaar tijdens de healing. Er gebeurd zo enorm veel tegelijk.

Mohammed

Mohammed

Annalist

"Twee nuchtere dames die weten waar het over gaat".

Karin

Karin

Secetaresse

"Ik ging om mijn dochter van 15 beter te begrijpen maar achteraf ging de cursus gewoon over mij. Zoveel eyeopeners".

Angelique

Angelique

Filiaallmanager

"Wat een gave dagen! Ik was moe maar oh. zo blij dat "het" niet allemaal tussen mijn oren zat. Wat ik ook fijn vond waren al die instemmende knikjes van de andere deelnemers. Zij wisten precies wat ik bedoelde!"

Kelly

Kelly

Commercieel medewerker

"Ik hoorde bijna de kwartjes vallen tijdens de cursus! Vooral de inzichten die ik heb gekregen gaven mij herkenning"

Arianne

Arianne

Quality manager

"Ik pas veel dingen nog dagelijks toe en heb sommige oefeningen zelfs mijn zusje en collega geleerd. Ik heb meer energie omdat ik mezelf nu minder druk maak".

Gwenny

Gwenny

Ambtenaar

"Het gaat super goed met mij en jullie cursus heeft daar écht héél veel aan bij gedragen, ik heb grote stappen kunnen zetten.....ging eigenlijk ook over zichzelf weer kunnen zijn. Mooi, toch?!"

Mireille

Mireille

leerkracht

"Deze cursus heeft me écht enorm geholpen om weer mezelf te zijn! Dat had ik niet verwacht toen ik er aan begon."

Dr. Marianne Mousain-Bosc

Dr. Marianne Mousain-Bosc

Kinderarts

Diverse klinische onderzoeken zijn uitgevoerd rond het toedienen van extra magnesium om gedragsstoornissen bij kinderen te verhelpen. Bij de meeste onderzoeken werd tevens extra vitamine B6 gegeven. Deze onderzoeken lieten allemaal een positieve werking zien. Na het stoppen van de suppletie met magnesium verergerden de symptomen binnen enkele weken weer. boekentip: ‘Anders denken over Magnesium’

Mirjam de Nooij-Wittenberg

Mirjam de Nooij-Wittenberg

communicatiespecialist / Buro Sprint

“Ha Manon, je verhaal/analyse dat je hebt gemaakt krijgt vorm. Enorm treffend zeg. Ik zit inderdaad in een transformatie en daarmee mijn bedrijf ook. Ik ben er uit wat mij te doen staat. Zo gaaf…. En je visie is helemaal tot z’n recht gekomen. Heel tof zeg. Dank je wel.”

Alexa Pluim

Alexa Pluim

Designer / Web en Logo.nl

“Manon, jij bent een KEI! Ik mocht een bedrijfsnaamanalyse van jou in ontvangst nemen en ik ben flabbergasted! What’s is a name… mijn bedrijfsnaam is 7 jaar geleden puur praktisch bedacht en wonder boven wonder was de domeinnaam nog vrij. Het dekt gewoon de lading, dacht ik. Dat er nog diepere lagen onder zitten en een heel verhaal vertelt was voor mij een compleet nieuwe ervaring. Onzeker of de toevoeging ‘.nl’ nog paste bij mijn bedrijfsnaam wachtte ik de naamanalyse af. En wat bleek? Nog steeds een schot in de roos! Past bij mij. Van hier uit kan ik weer verder groeien en leer ik mijn bedrijf steeds beter kennen. Ik ben nu extra trots op mijn bedrijfsnaam en dat voelt goed. Heel blij met jouw uitgebreide mondelinge toelichting, het geeft de naamanalyse de finishing touch. Dankjewel voor de waardevolle inzichten, Manon!”

Sabine de Bruijn

Sabine de Bruijn

Trainer / Dat is de vraag! Menselijk zakendoen

“Pooh! Een aantal maanden geleden kreeg ik mijn naamanalyse. Ik weet niet wat me nu allemaal overkomt, maar ontzettend veel dingen die Manon voorspelde/vertelde …zijn aan het gebeuren! Het geeft me een fijn houvast, het geeft me richting en het geeft me ook een mooie inkijk in mijn persoonlijke groei, alvorens deze daadwerkelijk te ervaren. Ik vind het geweldig en raad het iedereen aan omdat het hele heldere en fijne inzichten geeft!”

Dorris Vlas

Dorris Vlas

Trainer en Ontwikkellings-coach / Eleonore EQuus

“Ik ben gister verrast door de bedrijfsnaamanalyse van Manon Spaan Energetisch management, helemaal gaaf! Super dankbaar voor, dankjewel . Ik ben er bijzonder blij mee!”

 

Als erkend MIR-Methode begeleider sta ik voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik er van. Ik ben er getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren. Je kunt een Mir-Methode op maat (MOM) door mij laten maken, deze bevat stappen speciaal voor jou.

 

Niet geloven, gewoon doen

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

 

Dit zijn de 9 stappen;

  1. Zuurgraad optimaliseren
  2. Detox alle toxische belastingen
  3. Vader loskoppelen, moeder loskoppelen
  4. Meridianen zuiveren
  5. Alle tekorten aanvullen
  6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
  7. Basisbehoeften aanvullen
  8. Chakra’s en aura optimaliseren
  9. Missie verduidelijken

Bij (te verwachten) heftige reactie, beginnen met alleen stap 5 & 7 gedurende 2 weken.

 

 

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

er is nog veel meer te vertellen over de

MIR Methode

naar de website MIR Methode

 

MIR Methode op maat
65per uur
  • persoonlijke MIR-stappen