Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® is een simpel proces bedoeld om meer van je ziel te integreren in je lichaam. Je nodigt als het ware je ziel uit om vanaf nu weer meer in je lichaam te komen.

Het werkt twee kanten uit: na een Soul Body Fusion® ben je meer verbonden met ‘boven’ (je ziel, spirit) én meer verbonden met ‘beneden’ (de aarde, je lichaam).

 

De Soul Body Fusion is permanent, maar het is een proces dat nooit ophoudt: je kunt altijd weer verder en dieper verbinden.

 

Soul Body Fusion® kan je helpen om:

  • je meer Thuis te voelen op aarde en in je lichaam
  • meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je leven
  • meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren
  • meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken
  • te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal of zelfs fysiek niveau*

 

 

Hoe werkt het?

Een Soul Body Fusion® vindt plaats tijdens een online (Skype) sessie.

Na een korte introductie zal ik je vragen comfortabel te gaan zitten met je handen met je handpalmen omhoog op je bovenbenen.

Vervolgens vraag ik aan jouw ziel, hoger zelf of essentie (afhankelijk van welke term jouw voorkeur heeft) om dieper in je lichaam te komen en jou te ondersteunen in jouw persoonlijke processen, op de beste manier mogelijk.

Vervolgens begint de energie te stromen en zul je waarschijnlijk de energie naar beneden voelen komen, beginnend bij je kruin.

Sommige mensen ervaren sensaties in hun gehele lichaam, anderen ervaren een verlichting van emoties, weer anderen voelen zich direct heel stevig gegrond in hun lichaam (alsof je als een magneet je lichaam in wordt getrokken).

Alles is mogelijk en elke sessie is uniek. Dit duurt ongeveer 10 minuten en in die tijd hoef jij alleen maar te zitten en te observeren wat er gebeurt. Soms stel ik vragen aan je, je mag ook zelf delen wat je ervaart óf in stilte blijven zitten en genieten van de energie.

Na ongeveer 10 minuten nemen we een korte pauze waarin we even praten over je ervaringen en wat water drinken om je lichaam te ondersteunen in het proces. Daarna doen we het nog een keer. Vervolgens sluiten we de sessie af.

 

  • Een Soul Body Fusion bestaat altijd uit 3 sessies, steeds met enkele dagen ertussen.
Normaal €150 NU
75serie van 3 sessies
  • online of
  • op afstand