€175,-

Reiki 1 in één dag

Reiki is een prachtige en zachte vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen. Iedereen heeft de kracht in zich deze energie te gebruiken en te geven.
Bij de Eerste graad cursus ligt de nadruk op het behandelen van het lichaam, het fysieke deel van jezelf en van de ander. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld.  Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost.
Het doorgeven van helende energie oftewel Reiki gaat doormiddel van handoplegging. De geschiedenis van Reiki wordt verteld, hierbij horen ook de vijf Beginselen van Reiki zoals die destijds door Mikao Usui zijn opgesteld.
Dr. Mikao Usui gaf de Japanse naam aan universele levensenergie. Niet om iets nieuws te creëren, maar om uitdrukking te geven aan de vorm waarin hij deze universele levensenergie aan de wereld wilde presenteren.
Waarom in één dag?

Vele van jullie hebben het al erg druk met hun dagelijkse dingen dus vandaar deze “turbo dag”. Je gaat aan het einde van de dag met je certificaat naar huis en met alle lesstof. Maar ik wil je er wel op wijzen dat je geen terugkom-momenten meer hebt voor vragen en om te oefenen. Voor het oefenen moet je écht zelf dan de discipline kunnen opbrengen want hoe vaker je met Reiki werkt hoe krachtiger het zal stromen. Jij en je vriendin, vriend of collega’s willen dit graag samen ervaren en oefenen. Je komt met je eigen gezelschap en we kiezen samen een geschikte datum voor jullie.

Je ontvangt de 4 oorspronkelijke Reiki 1-Inwijdingen

 

Dit is een symbolisch ritueel dat het vrijmaken van de blokkades bewerkstelligt zodat je de Reiki energie kunt ontvangen én doorgeven. Het zorgt er voor dat de energie vrijuit kan stromen.
Reiki is geen geloof. Het is zeker spiritueel van aard, maar er is geen geloofssysteem voor nodig om Reiki te leren gebruiken.
Het mooie van reiki is dat het werkt, ongeacht of je er in gelooft of niet.